Facebook Twitter Instagram search Plus Minus facebook-link

Hold livet på rette spor

SSP er det tværfaglige samarbejde mellem skolerne, de sociale myndigheder og politiet. Vi arbejder med at forebygge kriminalitet og andre problemer blandt børn og unge.

Kommunens SSP-medarbejdere rådgiver børn og unge, der kæmper med mobning, kriminalitet, misbrug af stoffer eller andre problemer. SSP-medarbejderne er ikke lærere, socialrådgivere eller politibetjente, men arbejder selvfølgelig sammen med alle i kommunen.

SSP-medarbejderne arbejder primært på skolerne. De kommer rundt og opsøger de unge her, hvor de befinder sig.

Lokalt samarbejde

Hvis der er flere børn eller unge i et område, der har brug for hjælp, kan SSP-medarbejderne arbejde med et målrettet projekt lokalt. Her samarbejder SSP med skole, klub og andre lokale institutioner.

Du kan henvende dig med egne problemer, eller hvis du kender andre, der har problemer.

Mød Jacob Lagoni

Nordfyns Kommune har ansat tre SSP-medarbejdere. Jacob Lagoni er tilknyttet Særslev-Hårslev-Skolens distrikt, og vi har bedt ham om at præsentere sig selv.

“Jeg er uddannet på Århus Universitet, hvor jeg har en kandidatgrad i psykologi. I 2007 blev jeg ansat i Nordfyns Ungdomsskole, og fra 2013 har jeg været ansat i eftermiddagsklubben Fristedet i Bogense.

Som SSP-konsulent arbejder jeg blandt andet med at forebygge kriminalitet blandt børn og unge. Jeg har ikke faste arbejdstider, men kan næsten altid træffes på min arbejdsmobil. Som udgangspunkt er jeg på skolen i Særslev onsdag og torsdag. I er altid velkomne til at kontakte mig på min mobil eller på mail, hvis I har en bekymring for en elev.”

Kontakt SSP

Kontakt Jacob Lagoni, hvis du har et spørgsmål eller en problematik, du gerne vil vende med SSP. Du kan altid lægge en besked, så vender han hurtigt tilbage.

Du kan henvende dig uanset din alder, og hvis du ønsker det, kan henvendelsen foregå anonymt. SSP-medarbejderne er underlagt reglerne om tavshedspligt og underretningspligt.

Jacob Lagoni
tlf. 24 76 30 11
E-mail: [email protected]

Kontakt SSP

Jacob Lagoni
tlf. 24 76 30 11
E-mail: [email protected]