Facebook Twitter Instagram search Plus Minus facebook-link

Jeg er født i 1958, gift med Henning, vi har 5 børn og 9 dejlige børnebørn. Jeg har været dagplejer i 30 år. I min fritid danser jeg linedance. Og så er vi campister, da vi elsker udelivet og samvær med andre mennesker.

At være bevist om at møde børnene på en anerkendende måde, være nysgerrig og have tid til fordybelse sammen med børnene, både ude og inde.

Jeg er en kærlig og omsorgsfuld dagplejer. Jeg brænder for mit arbejde. Her er tid til de enkelte børn og deres behov. Jeg elsker sang og bevægelse, og jeg fjoller gerne på gulvet sammen med børnene. Jeg værdsætter et godt forældresamarbejde og en åben dialog omkring jeres børn/barn.

Jeg er udemenneske, så det smitter jo selvfølgelig af på mit arbejde.Vi er ude næsten hver dag, og vi spiser ude, når vejret er til det. Vi har køkkenhave, hvor vi dyrker forskellige grønsager og drivhus, hvor vi får tomater, agurker og vindruer. Så jeg brænder for, at børnene får en så god og udfordrende dag som muligt og føler sig godt tilpas.

Jeg bor i et skønt hus med masser af plads både ude og inde. Vi har en skøn have med legehus, sandkasse, rutchebane og en stor skøn hængekøje. Vi har en troldeskov og en dejlig plads, hvor vi er på picnictur. Vi er på tur, hvor vi besøger høns og har mad med til dem. Det gør vi ca. 1 gang om ugen. Vi har en stor skøn terrasse, hvor der er plads til at køre scooterræs.

Jeg er meget bevist omkring sprog og motorik, da jeg ved, hvor vigtigt sprog og kommunikation er. Jeg har min viden fra forskellige kurser. Vi læser og synger hver dag både ude og inde. Vi bliver så glade, når vi synger. Dialogisk læsning er noget, vi bruger meget.

Yvonne

Mød mig her

Yvonne Sørensen
Maderupvej 31
5471 Søndersø

Tlf: 6171 6231

Find vej