Jeg er født i 1966 og har været gift med Lasse siden 1990. Vi har 4 voksne børn – Thomas, Kristina, Anders og Louise (Lasses datter), som alle er flyttet hjemmefra. Vi har også 4 dejlige børnebørn, som vi ser så ofte, vi kan.

Jeg er uddannet i butik, men var heldig at blive ansat som dagplejer d. 1/10- 2018, hvilket jeg er super glad for. Dette jobskifte var et stort ønske, da jeg tideligere har været dagplejer og rigtig gerne ville tilbage til dette job.

Min fritid bruges sammen med familien og venner. Tager gerne en tur i teateret, og jeg løber også gerne en tur i naturen.

• er gensidig respekt og godt samarbejde, da det er en forudsætning for, – at dit barn trives i dagplejen, – at I forældre er trygge ved at aflevere, – og at jeg er glad for at modtage jer i mit hjem.
  • tryghed, ro og kærlighed, da jeg synes, det er noget af det vigtigste for et lille barn, når det afleveres i et andet hjem tideligt om morgenen.

Som person er jeg rolig, kærlig, nærværende og ansvarlig. Og jeg er et ærligt, positivt og struktureret menneske, der altid er i godt humør.

• at være ude i naturen stort set hver dag uanset vejret.
  • at høre musik og lave sanglege, som vi danser/leger til.
  • at deltage i aktiviteter med de andre dagplejere, f.eks. gymnastik på skolen, men jeg melder også gerne fra, hvis det enkelte barn har en dårlig dag, eller et nyt barn lige er startet. Jeg tænker her vigtigheden af det enkelte barns behov.

Vi bor på en gammel 4-længet gård med en dejlig stor have med mange træer. Har en stor lukket flisebelagt gårdsplads med god plads til leg og scooterræs. Der er marker på alle 4 sider, hvor vi kan følge med på nært hold, når der køres med de store maskiner. Her hos os bor også Sofus, der er en lille dansk/svensk gårdhund, som elsker at spille bold, samt to katte, Mille og Karlo. Så har vi også 7 høns, hvoraf de 3, Ingeborg, Solveig og Margrethe, er ex- burhøns.

• Jeg har meget focus på en sund og nærende kost, og jeg tilstræber bl.a. at handle ind efter nøglehulsmærket.
  • Jeg er opmærksom på sprog, motorik, udvikling og trivsel i samarbejde med fagpersonalet i kommunen.
  • Jeg deltager gerne i alle kurser/uddannelser, som tilbydes for at optimere mine kompetencer.
Karin

Karin Hansen Duus