Facebook Twitter Instagram search Plus Minus facebook-link

Jeg er født i 1972 og bor sammen med mine 5 børn, Simon fra 2010, Stine fra 2005, Jeppe fra 2004, Sarah fra 2000 og Julie fra 1998. Jeg har været ansat siden 2002. I min fritid er jeg sammen med mine egne børn til diverse fritidsaktiviteter og passer vores heste. Jeg kan rigtig godt lide at læse en god bog, når der er tid til det.

Jeg bestræber mig på at være positiv og anerkendende, og møde børnene i øjenhøjde.

Vi er rigtig meget udenfor. Og ellers prøver jeg at skabe en så tryg dagligdag for børnene som muligt.

Tryghed og ro. Vi prøver at gøre dagen så rolig som mulig uden stress og jag. Vi er stort set ude hver dag, men der er også dage, hvor vi ikke er færdige med en leg, eller børnene trænger til at lege inde. Det kan være puslespil, tegne, et spil eller noget helt andet. Det sker dog ikke så tit, at vi ikke er ude i årstidens vejr.

Jeg bor i et ældre hus ca. 6-700 meter fra Særslev. Der er en stor have med græs, sten, jord og mange frugttræer. Vi benytter også af og til af legepladsen ved skolen eller på Slagstrupvænget, hvor der er mulighed for at gynge og klatre.

Jeg vægter motorik højt. Jeg har deltaget i motorikkursus, der fik jeg en masse ideer til, hvad der er godt at lave med børn i den aldersgruppe, der er i dagplejen. Sprog er også en af de ting, vi arbejder med, meget gennem sang.

Helle

Mød mig her

Helle Petersen
Kirkevej 10, Særslev
5471 Søndersø

Tlf: 2894 3186

Find vej