Facebook Twitter Instagram search Plus Minus facebook-link

Jeg er født i 1967 og bor sammen med min mand Morten og vores yngste søn Mikkel. Jeg har været dagplejer siden 2006. Min fritid bruger jeg sammen med familien, mine heste og alle former for håndarbejde og på at holde vores have.

Det betyder meget for mig, at børn og forældre føler sig velkommen hos mig. Jeg er et meget positivt menneske. Jeg vægter at være nærværende, rummelig, anerkendende, og jeg møder altid familierne der, hvor de er.

Som beskrevet ovenfor, er jeg et meget rummeligt menneske, hvor børnenes trivsel og udvikling er i centrum. Jeg er kreativ og er god til at lave aktiviteter med børnene, som er kreative og udviklende.

Omsorg, tryghed og ro. Jeg tager altid udgangspunkt i børnenes behov og vejret den enkelte dag. Vi er ude og lege hver eneste dag, og jeg tilrettelægger aktiviteterne efter omgivelserne og vejret. Jeg lægger stor vægt på traditioner og højtider, og jeg nyder også i den forbindelse at kaste mig ud i kreative aktiviteter med børnene.

Jeg bor på en firlænget gård i udkanten af Særslev by. Vi har en stor solfyldt have med frugttræer og dejlige skyggefulde pletter. Vi har vores fold lige op til haven, hvor heste og køer har deres daglige gang, til glæde for børnene.

Jeg arbejder meget med børnenes sprog, sanser og motorik. Vi bruger meget musik i hverdagen, da jeg har viden om, at det styrker og udvikler børnenes sprog, motorik, sociale læring og koncentrationsevne.

Eva

Mød mig her

Eva Kirkeby Jensen
Askebyvej 6, Særslev
5471 Søndersø

Tlf: 2284 3848

Find vej