Jeg er født i 1959. Er gift med Bent. Sammen har vi 4 drenge: Henrik fra 1981, Kennet fra 1984, Anders fra 1986, Mikkel fra 1993. Jeg har været dagplejer siden 1990. I min fritid laver jeg gymnastik. Jeg er også svømmeinstruktør i Bogense Svømmeklub. Jeg er glad for at dyrke vores grøntsager selv.

Jeg nyder at være ude i haven og naturen med mine dagplejebørn. Selvfølgelig tilpasset det enkelte barns alder, behov og udviklingstrin. Vi synger og læser næsten hver dag. Spiller udviklende spil. Laver gymnastik/motorik.

Jeg er tålmodig, imødekommende og udadvendt. Jeg er bevidst om, at jeg er en tydelig og nærværende voksen over for børnene. Jeg møder børnene anerkendende og glad hver dag.

Et godt forældresamarbejde gennem en god dialog omkring jeres barns udvikling og trivsel. Udviklingen og trivslen har jeg altid i højsæde, og jeg lægger stor vægt på at møde jeres barn, der hvor det er lige nu. Jeg elsker og trives i mit job.

Jeg bor i udkanten af Hårslev, lige ned til en mark med køer om sommeren. Vi har høns ved siden af legepladsen. Vi har køkkenhave og drivhus, hvor der kommer meget derfra til børnene. Inde i vores hus er der vinduer ned til gulvet, så børnene kan se ud. Vores indkørsel er en kælkebakke, når der er sne. Der er skov ikke langt fra mig. Jeg har mulighed for at cykle tur på Christianiacyklen. Vi kan tage på små udflugter med madpakke. Jeg oplever, at børnene elsker at komme på tur ud i det blå.

Jeg går op i, at børnene får en sund, varieret og nærende kost. Jeg arbejder bevidst med en anerkendende tilgang med fokus på samspillet børnene imellem, samt barn og voksen.

Bente

Bente Dalgaard Hansen